Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Kjøpsbetingelser

Betaling:
Kortbetaling:
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av DIBS som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Betalingen er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert. Du blir bedt om å oppgi CVV2-koden som står bak på kortet ditt. Dette er en 3-sifret kode som står til sist i signaturfeltet. Ved bestilling blir det utført en autorisasjon som sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning på det. Du kan også velge faktura.
Du vil få bekreftelse på mail så snart bestillingen er gjennomført. Dersom du ikke får ordrebekreftelse på mail så sjekk at mailadressen din er korrekt. Skulle du ha noen problemer så er det bare å ta kontakt.  Angrefrist:
Dersom du ikke er fornøyd med varen har du 14 dagers full returrett. Returporto må dekkes av kjøper. Varene må pakkes forsvarlig og i originalemballasjen. Du som kunde er ansvarlig for at varen kommer i retur i samme tilstand som du mottok den, og at leveringsadresse er korrekt. Beløpet, med fradrag av porto, vil bli tilbakebetalt kunde. Angrerettskjema sendes på mail og må brukes ved retur.  Varer som returneres skal IKKE sendes i postoppkrav, og du må ALLTID ta kontakt med oss først - for videre instruks.  SALGSVARER BYTTES IKKE!
 
Reklamasjon:
Alle varene kontrolleres før de sendes. Dersom det likevel skulle ha oppstått skade under transport må dette meldes fra så snart som mulig og senest innen tre dager pr e-post med bilde av skade. Dersom det er synlig skade ved henting på postkontor ber vi deg melde ifra om dette på postkontoret. 

Leveringstid:
Varene vil bli pakket og sendt så fort som mulig, normalt innen to virkedager.. Du som kunde er ansvarlig for å hente pakken innen frist satt av Posten. Dersom hentefrist ikke overholdes vil pakken bli returnert til oss, og gebyr for dette belastes deg som kunde.  Varer kan også hentes i butikk på Holmlia Senter i Oslo i vår åpningstid, ta da kontakt ved bestilling slik at det ikke påløper fraktkostnader. 

Priser:
Alle priser er inkludert mva. 

Personvern:
Hos oss kan du være trygg på at dine kundedata ikke vil bli solgt videre. Aldersgrense for kjøp i nettbutikk er 18 år. Det er ingen betalingskortdata som blir lagret hos oss. 

Miljø:
Vi vil forsøke å spare miljøet der det er mulig. Vi vil derfor gjenbruke papp så langt det lar seg gjøre, og håper at du som kunde setter pris på det. I tillegg vil angrerettskjema sendes sammen med ordrebekreftelsen på mail.
Diverse:
Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgt. Du som kunde vil i så tilfelle få beskjed så snart som mulig.
 
Vi anbefaler nettsiden https://www.forbrukerportalen.no/temaer/netthandel for mer info.
 
Håper du får en hyggelig opplevelse av å handle hos oss!
 

 
DIBS - Payments made easy